Gość
|
Wysłany: Pon 22:44, 13 Mar 2006 Temat postu: Shaitana wita(?) |
|
|
Moje imię? Sama nie wiem po co je wam podaję. Na co ono komu? <uśmiecha się szczerząc kły> Mam na imię... Shaitana
Kim jestem?<Chwyta dłonią kaptur osłaniający jej zielone oczy i delikatnie go unosi> Kim jestem? Powiem Wam kim jestem. Jestem pół wampirem. Zadowoleni? Dokładniej? Z wampirem łączy mnie to, iż żywie sie krwią, a poza tym nie ma we mnie wiele z wampira...
Skąd jestem? Sama tego nie wiem... Może z krainy, w której zło walczy z dobrem? Nie, nie... Tak jest wszędzie. Może z piekła? Nie, też nie. Piekło nie istnieje. Chyba, że tu....<uśmiecha się> Wiem, jedynie, że kraina z której pochodze jest mroczna.
Ile mam lat? Hmmm.... Licze sobie... Jestem młoda, a ile sobie liczę, to nie ważne, wiedz, żem młoda.
Zazwyczaj posługuję się ostrym, srebrnym sztyletem. Wspaniała broń. No, a czasem, zważywszy na to, iż jestem pół wampirem, to czasem i kłów się użyje do uśmiercenia.
Moja klasa to: Hmmm... jest we mnie coś z zabójcy...
Moim.... chowańcem? Tak to nazywacie? Nie, On nie jest chowańcem, On, jest przyjacielem. Jest nim czarny wilk. Wilk powiedziałam? <zaczyna się śmiać> On jest taki jak ja. Pół wilk, pół wampir. Znalazłam go, gdy był bardzo młody. Nikt go nie chciał.... zupełnie... Ale to nie ważne...<uśmiecha się lekko> Nie ważne...
Zazwyczaj jestem ubrana w długi czarny płaszcz z kapturem, który osłania moje oczy.
Mój ekwipunek to sztylet... i nic innego... nie nosze przy sobie żadnych szpargałów. W końcu jestem wampirem, może w połowie, ale jednak<szczerzy kły>
Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej- pytajcie. Może odpowiem... MOŻE. ..
Ostatnio zmieniony przez Gość dnia Pon 17:51, 27 Mar 2006, w całości zmieniany 2 razy |
|
|